За работодателя

Агенция Шанс“

“Агенция Шанс“ за подбор на персонал притежава удостоверение за извършване на посредническа дейност по наемане на работа в Република България под №2294 от 14.06.2017г. валидно безсрочно, издадено от Министерството на труда и социалната политика.

В продължение на 19 години продължаваме своя професионален път като предлагаме качествен подбор на кадри в областта на организацията и управлението на човешките ресурси. Търсим ефективни методи и прилагаме различни процедури за наемане на персонал.

С коректност и персонално отношение успяхме да спечелим голяма част от клиентите си и станахме техни партньори, за което им благодарим!
Предлагаме висококвалифициран персонал за всякакъв вид дейност и услуги, като разполагаме с база данни.

Уважаеми работодатели, ние можем да отговорим на Вашите изисквания и да Ви предоставим една различна услуга, като спестим Вашето време и усилия за целия процес по набирането и подбора на кадрите , като Ви предоставим най-подходящите от тях.

Декларация за съгласие

ЗАЩО НАС ?

Всяка фирма би могла и сама да подбере своите бъдещи кадри, но ако се доверите на „АГЕНЦИЯ ШАНС“, Вие ще спечелите и редица предимства като:

  • Фирмата разполага с подробна информация за отделните кандидати и същевременно Ви спестява много време и нерви в подбора им;
  • Неподходящите кадри ще бъдат предварително филтрирани, което е невъзможно при самостоятелна реклама от Ваша страна;
  • За всяко обявено от Вас работно място „Агенция Шанс“ Ви предлага поне няколко максимално подходящи кандидатури;
  • „Агенция Шанс“ винаги може да осигури втори кандидат в случай, че изпълняващият длъжността в момента не се справя със задълженията си.

Удостоверение

udostoverenie